7 gratis dagar med bingo

Högst bingo insättningsbonus

Bingoboll

Vill du hänga på de senaste bingotrenderna och få reda på vilka sajter som f.n. ger högst bingo insättningsbonus har du kommit till rätt ställe!

Bingosajterna som vi rekommenderar erbjuder gratis bingo för nya medlemmar. Bäst och högst bingo insättningsbonus får du just på sajter som erbjuder gratis bingo. Detta eftersom de måste locka de nya medlemmarna att göra en insättning så att de inte springer iväg för att spela bingo gratis på någon annan sajt.

Bingo och spelsajterna har länge vetat att många bingospelare bara kommer att ansluta sig till en bingo webbplats om de får den allra bästa och högsta insättningsbonusen.

Den bästa insättningsbonusarna kommer att attrahera nya kunder men eftersom det nu finns så många bingosajter krävs även specialerbjudanden och kampanjer att gamla medlemmar ska komma tillbaka för mer spel.

Bingotoppen

Betsson Bingo Hos Betsson hittar du roliga bingo- och minispel. Trevlig bingounderhållning med 10 gratisspel varje dag. Upp till 900kr bonus. Betyg 5 10 gratis spel
Maria Bingo Mega Jackpott hos Mariabingo, casino och games. 20 gratis freespins vid registrering + 100 freespins vid första insättningen. Betyg 5 Gratis Freespin från Mariabingo

Gratis Bingo

Bäst insättningsbonus för bingo

Bingo spelarna älskar såklart detta och många ägnar mycket tid åt att försöka hitta den bästa bingo bonusen, insättningsbonusen och specialerbjudanden som gratis pengar att spela bingo med.

Ibland kan en spelare dubbla sin insättning vilket innebär möjligheter för mer vinster automatiskt. Ofta fungerar det dock så att när man vinner med hjälp av en bonus går det att ta ut själva vinsten men inte bonusen. Vanligt är att bonusen först måste omsättas ett visst antal gånger till exempel 10 innan bonusen kan tas ut. Om du sätter in 1000kr på en bingosajt och får 1000kr i bonus måste du alltså spela för 10000 innan du kan ta ut bonus pengarna.

Varför kan jag inte ta ut bingo bonusen direkt?

Det finns en ganska naturlig förklaring till det. Om spelarna kunde ta ut bonusen direkt skulle bingosajterna svämmas över av lycksökare som endast gick med för att ta ut pengarna och sajterna skulle ganska snart gå om kull!

Information om högst bingo insättningsbonus som gäller för vem som helst hittar du på bingoon.se där vi presenterar de bästa svenska bingosajterna och information och nyheter om bingo uppdaterad.