7 gratis dagar med bingo

Bingoboll

Internet Bingo

Det finns många anledningar till att spelglada personer är intresserade av internet bingo. Pris, bekvämlighet, sociala nätverksmöjligheter och tillgänglighet är viktiga faktorer. Bingo på internet är en av de minst kostsamma former av spel och som bingospelare kan vinna stora summor pengar för en mycket liten insats. En stor fördel är att internet bingo spelare inte behöver ge sig ut i dåligt väder att spela sitt favoritspel. För många spelare är en av de främsta attraktionerna i internet bingo de många bonusar som bingo webbplatser erbjuder nya spelare.

Bingotoppen

Betsson Bingo Hos Betsson hittar du roliga bingo- och minispel. Trevlig bingounderhållning med 10 gratisspel varje dag. Upp till 900kr bonus. Betyg 5 10 gratis spel
Maria Bingo Mega Jackpott hos Mariabingo, casino och games. 20 gratis freespins vid registrering + 100 freespins vid första insättningen. Betyg 5 Gratis Freespin från Mariabingo

Spela Internet bingo

Bingo bonus kan ta många former. Den vanligaste bonusen är insättningsbonus. Det finns två typer av bonus, ett fast penningbelopp och en bonus som baseras på en procentsats av en spelares insättning. Vanligast procentsats baserad bonusar är en matchning av den initiala insättningen. Det innebär att bingosajten ger spelaren en bonus på 100 % men bonusen kan i vissa fall vara ännu högre. Den mest generösa bonusen brukar delas ut för den första insättningen. De flesta bingo webbplatser erbjuder också spelare bonusar för efterföljande insättningen. Dessa bonusar kan variera men generellt brukar den första bonusen vara den största.

Bonus utan insättning till nya medlemmar har varit populärt men på senare tid har många operatörer bytt till bonusar som syftar till att ge betalande kunder mer valuta för sina pengar. Många internetbingooperatörer har under åren noterat att en del bingospelare endast är ute efter att få spela bingo på nätet gratis och därmed snylta på de betalande medlemmarna som får stå för vinsterna. Sådana spelare löper nu en stor risk att bli utan vinster då många bingosajter ingår i samma nätverk och därmed kan ha tillgång till information som delas. För att förhindra detta har många bingooperatörer gått över till insättningsbonus riktad till deponerande spelare och befintliga medlemmar.

Bekvämlighet är en stor faktor som lockar spelare till Internet bingo. När det blåser snålt eller snöar utomhus noterar ofta bingosajterna en häpnadsväckande ökning av trafiken. Onlinespelare behöver ju inte ge sig ut när det stormar och de flesta landbaserade bingohallar rapporterat minimal närvaro vid spel under stormarna. Vissa dagar måste bingohallarna stängas helt på grund av oframkomliga vägar. Samtidigt kan Internet bingospelare glatt chatta vidare från hemmet.

Bingo bonus för internetbingospelare är fortfarande en av de mest effektiva marknadsföringsstrategier för att ge online spelare ett större värde för sina surt förvärvade kronor. Det är inte troligt att bingo bonusar för internetbingo kommer att försvinna eftersom det uppskattas allt för mycket av bingospelarna. Surfa in på några av de bingosajterna vi rekommenderar idag och ta del av de senaste Internet bingo erbjudandena.

Bingoon teamet