Bingoboll

Marias Bingo

MariabingoMer än 40 miljoner i vinstutbetalningar varje dag. Maria ger mest till dig som spelar bingo. Bli medlem nu och få 100% bonus upp till 1300kr. Mariabino är en av sveriges största och mest populära bingosajter.

Bli medlem hos Mariabingo så får du 50kr gratis bingopengar direkt att börja spela med - bonuskod 50SEK. Tänk på att välja svenska kronor som valuta!

Bli medlem hos Mariabingo

Fördelar med att spela hos Mariabingo

Hög återbetalning

Hög återbetalning ger mer underhållning för pengarna. Mariabingo betalar ut upp till 90% av spelarnas pengar, jämför det med svenska spel som behåller mer än hälften själv.

Här finns massor av roliga bingospel som Svensk Superjackpott, Maxitrean, svensk 90-bollars, variantbingo och mycket mer.

Mariabingo

Mer än bingo

Mariabingo har utvecklats till en mötesplats på nätet, ett community där medlemmar kan träffa nya vänner, starta en blogg, dela med sig av bilder, matlagningsrecept och mycket annat samtidigt som du kan spela och vinna pengar på massor av olika onlinespel. Maria Bingo erbjuder ett brett spektrum av nätunderhållning och blir allt populärare.

Många olika spel

Hos Maria bingo kan du även spela olika kasinospel som Roulette, Black Jack och häftiga spelmaskiner.

Chatta med andra spelare

Här är du aldrig ensam, det finns alltid kompisar att chatta med (om du har lust).

Nyheter om Mariabingo

Svenska spelbolaget Unibet köper Mariabingo