7 gratis dagar med bingo

Bingoboll

Online Bingo

Bingohäxan

Bingo på nätet har snabbt blivit ett av de mest popular onlinespelen. Bingon upplever en renässans och lockar både gammal som ung från världens alla hörn till de virtuella bingohallarna. De flesta spelar för skojs skull som en kul avkoppling och tidfördriv medan andra spelar för att med lite tur ta hem en riktigt stor bingojackpott! Alla som har en dator och en internetuppkoppling kan spela internet bingo nästan var som helst, med laptoppen i hängmattan eller i soffan för att koppla av efter arbetsdagen.

De flesta online bingo sajter erbjuder gratis bingopengar för nya medlemmar och förutom pengar finns chansen att vinna resor och andra spännande priser. Bingo på nätet är minst lika socialt som att spela bingo i bingohallen. Det går faktiskt att träffa mer vänner online eftersom det inte alls på samma sätt är störande med en chatt som om man ständigt sitter och pratar i bingohallen.

Bingotoppen

Betsson Bingo Hos Betsson hittar du roliga bingo- och minispel. Trevlig bingounderhållning med 10 gratisspel varje dag. Upp till 900kr bonus. Betyg 5 10 gratis spel
Maria Bingo Mega Jackpott hos Mariabingo, casino och games. 20 gratis freespins vid registrering + 100 freespins vid första insättningen. Betyg 5 Gratis Freespin från Mariabingo

Hur spelar man bingo på Internet?

Bingobrickorna i en internetspelhall ser precis likadana ut som vanliga bingobrickor och spelet fungerar på samma sätt. En bingobricka består av fem rader med siffror och målet är att få rätt nummer så att de bildar en rad, diagonal eller andra mönster. Tombolan i nätbingo är ett avancerat datorprogram som är godkänt av den lotterimyndighet där spelet anordnas och är precis så slumpmässigt, ärligt och rättvist som det ska vara.

En av de många fördelar som finns med att spela bingo online är att man kan hantera betydligt fler brickor än vad man annars skulle hinna med. Tack vare auto dub tekniken som finns tillgänglig på alla bingosajter kan man låta bingosajten hjälpa till att kryssa i bingorutorna. En annan bonus är att det går att spela gratis bingo så att du kan prova om den sajt du hittat är rätt för dig. Det kan vara en bra idé att köpa flera brickor om det är lång tid sedan en jackpott gått ut eftersom man då ökar sina chanser att ta hem storvinsten!

Bingo på webben

Nästan alla unga och gamla förstår hur man spelar bingo. Genom Internet kan du enkelt ta bingo spel ett steg närmare att erbjuda dig en enkel, bekväm och trevlig underhållning i hemmet med online bingo. Det här nya sättet att spela bingo hemma i ditt eget hem kommer att låta dig kunna träffa nya vänner, spela bingo, och chatta med människor framför dig och nära till hands samtidigt som du får chansen att vinna stora jackpots.

Många online bingo webbplatser har nybörjarrum. Detta är ett utmärkt sätt att komma igång och hjälpa dig att förstå reglerna, hur man spelar bingo online, och de olika funktioner som bingo sajter på nätet har att erbjuda för dig. Även om de flesta i praktiken inte kräver en handbok för att förstå går det att lära sig att undvika misstag. I de flesta nybörjarrummen kan användaren skapa att användarnamn där man till exempel kan chatta. När du känner att du har en bra känsla från nybörjarrummet, det är nu dags att kliva in i ett verkligt online bingorum och börja spela för några stora priser, bonusar, och kontanter.

Nu kommer du att ha flera olika alternativ som du kommer att kunna göra sådana saker som delta i turneringar, köpa bingobrickor, autodub, och många andra val automatiskt för att du ska få den bästa upplevelsen av att spela bingo online.

Det bästa med att spela online bingo är hur enkelt och lätt det är att spela. Det innebär att du kan välja alla typer av olika funktioner för att göra din spelupplevelse precis som du vill att det ska vara. Till exempel, om du vill får du valet att välja vilken färg du vill fylla upp dina bingobrickor med. Inte bara kommer du att välja färg, men nu du kan välja vilken typ av form och stil du vill att dina markeringar ska ha.

En annan bra funktion att använda när du spelar fler än en bingobricka är att låta datorn välja de bästa brickorna åt dig. Detta är ett utmärkt sätt att spela bingo med så många brickor som man vill.

Ytterligare en stor online bingo aspekt är att de flesta webbplatser erbjuder en jackpot varje timme. Det är varje timme en jackpot bland alla andra fina erbjudanden, bonusar m.m. allt för att göra online bingo så roligt som möjligt. Du kommer snart att få nya vänner och vinna stora pengar.

Slutligen, kom ihåg att bingo är roligt, spännande och fullt av vinnare. Så när du är redo att spela online bingo bör du komma ihåg att komma in med en inställning att ha roligt och vinna stort och rätt som det är händer det och det är din tur att ta hem den stora bingovinsten!