Snabb bingo, korta utrop och snabba vinster

SnabbingoFör lång väntetid mellan spelen, långsamma utrop? Minibingo eller snabb bingo är spel med kortare tid mellan utropen. Denna spelvariant passar erfarna bingospelare och erbjuder ett omedelbart spänningsrus med snabba vinster. En populär variant av snabbare bingo spelas på brickor med ett 3 x 3 rutnät. Varje bricka i denna unika variant av bingo har nio nummer och målet är att pricka in alla nummer och få fullt hus. Vad som skiljer 30 bollars bingo från andra versioner av bingo är att det går supersnabbt att spela. Här gäller det att hålla koll på brickorna, du kan vara bara några minuter från en storvinst – desto fler nummer som ropas ut, ju högre är chansen att du vinner. På svenska bingosajter är snabb bingo ofta vanlig 75 bollars bingo med högre utropsfrekvens.

Här kan du spela snabbingo

Betsson

Betsson har allt inom onlinespel ✓ 5 000 kronor i bonus och 600 gratisspinn

Paf

✓ 20 Freespins ✓ Spela Paf bingo på Åland ✓ Vinn jackpott tillsammans ✓ 98 % återbetalning

Kanske brukar du spela bingo i bingohallen någon gång och tycker att spel på nätet verkar suspekt och opålitligt? Det är en föreställning som många har och som i de flesta fall är felaktig. Spel på svenska bingosidor är säkert och ger faktiskt mer vinstpengar tillbaks till spelarna än bingolotto eller idrottens bingo.

Även om du fortfarande föredrar ”livebingo” och den sociala aspekten av spela med vänner på en bingohall, finns det flera fördelar med att spela bingo på nätet som du inte får med livespel. Allt du behöver för att snabbt komma igång, det behövs ingen dator utan det räcker faktiskt med bara en mobiltelefon. Bingo på mobilen har blivit en stor hit och är enkelt att spela.

Sju fördelar med bingo i onlinemiljö.

24/7

Du behöver inte vänta på din lokala bingohall ska öppna och spelen ska börja när du spelar bingo på nätet. Du kan spela när som helst, dag som natt och på vilken tid som helst på dygnet. När bingosuget kommer smygandes är det skönt att inte behöva klä upp sig, hoppa i bilen och resa till närmaste bingohall för att få en ”quick fix”. Du kan njuta av att har roligt och spela bingo när du vill direkt i mysfåtöljen.

Det innebär att du kan spela bingo i lugn och avslappnad hemmamiljö med mjukistofflorna på och kanske ett glas rött. Även när klockan är sent slagen och det är svårt att sova går det att hoppa in för ett snabbt spel; Det kanske förvånar dig bara hur många andra som också är aktiva i bingorummen när du väl har loggat in. Att spela bingo när som helst online är en uppskattad underhållningsform hos den hårt arbetande svenska befolkningen.

Slipp irriterande medspelare

Irriterande bingospelareEn av de verkliga nackdelar med att spela hallbingo är hur andra spelare uppför sig i en bingohall. Det verkar alltid finnas någon som går oss på nerver medan vi försöker fokusera på spelet. Vissa pratkvarnar till spelare tycks aldrig kunna hålla tyst, eller tar upp hela bordet med sina brickor, kaffekoppar och medförda attiraljer.

Vissa spelare är helt enkelt både högljudda och missunnsamma. De stönar och gnäller högt varje gång någon vinner. I en sådan miljö kan det vara svårt att hålla ögonen på brickorna och det är lätt att missa ett utrop. När vi spelar hembingo gör vi det i lugn och ro och slipper blodtrycksrusningar orsakade av sur och vresig personal. En anledning till att hallbingon tappar spelare är att många som upptäckt bingo på nätet, aldrig vill gå tillbaka till bingohallen igen.

Billigare att spela online

Livebingo innebär ofta köp av ett visst antal brickor till ett fast pris. I nätbingo råder full flexibilitet och det finns brickor och insatser som passar alla. Vissa rum erbjuder gratis bingobrickor eller mycket låga priser för spelare som är mer intresserade av ett skoj tidsfördriv än att vinna pengar. De som vill spendera mer har såklart en större potential att vinna stora vinster. Många onlinespelare uppskattar att ha dessa valmöjligheter.

Snabbare bingo

Hallbingo kan ibland bli både långsamt och tråkigt. Det kan vara lång väntan både mellan spelen och ibland är utroparna förfärligt långsamma med att dra bollar ur tombolan och läsa upp dem. De datorbaserade bingospelen på nätet är mer fartfyllda. Nummer dras automatiskt av datorn och du behöver ingen duttpenna för att markera dina kort, klicka bara på ”autodutt” funktionen så sköts det helt automatiskt.

Chatta med vänner runt om i världen

En av funktionerna hos de bästa bingosajterna är chatten. Att interagera med nya och gamla vänner är för många medlemmar en av de bästa egenskaperna hos en en bra bingosajt. För många utgör till och med chatten en större dragningskraft för regelbundna återbesök än själva bingospelandet.

Variationer bingomönsterMer variation

För att hålla spelare intresserade och engagerade satsas mycket tid och kraft på att skapa färgglada spelupplevelser med roliga ljudeffekter. Hos Mariabingo finns det exempelvis mängder av snabba bingospel samt artig och uppmärksam personal dygnet runt.

Bonus till spelare

Online bingo är en mångmiljardindustri och konkurrensen om nya medlemmar är stor. Alla sajter vill att spelare ska ansluta sig till just deras webbplats och erbjuder därför incitament i form av välkomstbonus och hög insättningsbonus. Hos bingoon.se finns de bästa svenska bingosajterna som erbjuder snabba bingospel med attraktiva bonusprogram.

Nyttiga länkar

Howstuffworks: Bingo odds

Publicerad i Okategoriserade Taggar: ,