Stora kontantvinster – lättast att vinna på online bingo

Dröm kontanterNär vi drömmer om kontantvinster på stora belopp som kan ge oss frihet att göra vad vi vill är det ofta miljonvinster på lotto vi tänker på.

Prissummornas storlek beror på summan av alla insatser på ett spel och på nätet är lotto långt ifrån den populäraste spelformen. Vinstchansen på online bingo är mycket högre än på statliga lotterier eftersom återbetalningen till spelarna är mycket högre.

Bingospel med höga jackpotvinster finns på alla populära spelsajter och stora kontantvinster delas ut till medlemmar på dessa varje vecka.

Att ta hem en högvinst på bingo är lättare än att vinna på lotto och dessutom är det mycket roligare att spela bingo i väntan på att turen ska slå in.

Bli medlem på en bingosajt och ta hem högvinsten

Det finns ingen brist på online bingo webbplatser, men om du vill maximera dina chanser att vinna ska du välja att spela jackpotspel med kontantvinster där det inte är överbefolkat.

Med mindre motståndare kommer du att öka dina chanser att vara först att få den vinnande raden, därför är det inte en dålig idé att spela under tider när det är färre spelare aktiva. De bästa svenska bingosajterna har alla generösa bonusprogram med välkomstbonus för nya medlemmar vilket ytterligare ökar chansen till vinst.


När är det bäst chans att vinna?

Timing bäst chans att vinnaPå kvällar och helger är det fullt med spelare på bingosajterna eftersom folk är lediga från arbete och andra sysselsättningar. Om du har möjlighet att spela på andra dagar och tider är det bra.

Det är klokt att undvika tider när det är trångt i bingohallen eftersom dina chanser att vinna minskar Det faktum att man på nätet kan spela med motståndare från hela världen är både ett plus och minus.

Fördelen är att prispotten växer men samtidigt är det fler som konkurrerar om vinsterna. Med spel på progressiva jackpottar som växer ända tills någon vinner är det alltså smartast att spela när det är få spelare inloggade eftersom kontantvinsterna är lika stora oavsett hur många som spelar i varje givet ögonblick.

Underhållning och bättre vinstchanser

Bingoutropare Drottning ElizabethProgramvaran som styr spelet i bakgrunden är kontrollerad av myndigheter och både snabb och korrekt. Därför är det lätt att slappna av och chatta med andra spelare i communityt utan att behöva ha järnkoll på utropen. Alla seriösa sajter som erbjuder svensk bingo markerar automatiskt brickorna, det är alltså omöjligt att missa någon vinst på grund av ouppmärksamhet.

Begränsningarna har mer att göra med användaren än programvaran, det rekommenderas ändå att inte spela flera brickor och satsa mer pengar än vad som känns okej. Tre eller fyra brickor samtidigt är ofta tillräckligt eftersom det då går att hålla koll på spelet utan större ansträngning samtidigt som det går att vara med i chattrummet eller spela sidospel på samma gång.

När utropen börjar gå mot sitt slut kommer vissa spelare att ha det vinnande mönstret och för eller senare sker det inom det antal utrop som krävs för att ro hem storkovan med en jackpotvinst.

Även om det tillhör ovanligheterna finns det tillfällen när flera spelare får det vinnande mönstret på samma gång, och när detta händer delas kontanterna mellan dem. När du blir mer bekant med online bingo, kan du öka antalet bingobrickor. Vissa har begränsningar på antal brickor det går att köpa medan andra tillåter obegränsat antal brickor.

De högsta kontantvinsterna finns oftast på 75 bollars bingo. Anledningen är att det är den mest populära spelformen på grund av hastighet och gamla vanor. Spelen är baserade runt skapandet av olika mönster på basis av de nummer som ropas ut. Det är olika mönster för varje spel och kan vara allt från ett fartyg, ett hjärta, eller en bokstav i alfabetet. Andra längre format för 75 bollars bingospel är de som är uppdelade i tre.

Dessa spel kan gå ut på att få de fyra hörnen, sedan ett kors, och slutligen fullt hus. Detta är den längre varianten av 75 bollars bingospel och den som får alla tre kombinationer kan vinna stora pengar även om det inte är en jackpot. Varje spel ser lite annorlunda ut på olika sajter. Om du spelar 75 bollars bingo för att vinna ett jackpotspel är det bra att veta vad det är som gör aktuellt bingospel så populärt.

90 bollars bingo är den andra typen av spel som har stora kontantvinster. Detta spel tar längre tid att spela eftersom det finns 90 bollar i den virtuella tombolan (slumpgeneratorn). Dessa spel är uppdelade i tre steg; en linje, två linjer och slutligen full bricka. Här finns det alltså tre chanser att vinna ett kontantpris. Det finns några snabba spel som kan dyka upp när du spelar 90 bollars bingo på nätet och dessa ofta en rad snabba jackpotspel. Vid olika tillfällen kan 90 bollars bingo ha de största kontantjackpotarna och är därför ibland den mest populära spelvarianten.

Om du är ny på online bingo är det bra att prova båda typerna av bingospel och kanske även växla mellan de två. Du kan spela bägge varianter men det går inte på förhand att veta vilket som först kommer att ge ifrån sig jackpotten.

Kontantvinster utan egen insats?

Gratis kontanterNär det kommer till möjligheterna att ta vinna pengar utan att göra en egen insats finns det en hel del att tänka på. Givetvis är chansen inte så stor men det är trots det fullt möjligt och det är många svenskar som vunnit miljoner på nätspel utan att ha satsat så mycket som en krona själva.

Första steget är att hitta en sajt som erbjuder gratis onlinebingo utan insättningskrav. Den mest grundläggande typen av gratis bingospel är webbplatser som bara erbjuder kul spel utan vinster. Där går det att spela hela dagen utan att spendera ett öre. Det kan gå att vinna priser på dessa bingospel, men det finns inte några kontantvinster. För den som vinna kontanter är det dock inte något alternativ.

En andra typ av gratis online bingo fungerar precis som det grundläggande spelet. Här registrerar man sig och blir medlem på en bingosajt med spel om pengar och använder de pengar som delas ut till nya kunder i form av gratis brickor och bonus på insättningen för att försöka tjäna pengar. Hur kan bingosajterna erbjuda vinster på gratis spel? Anledningen är att fler medlemmar genererar ett intresse kring spelet och alla högvinster som går ut kan leda till gratis reklam om de uppmärksammas på forum eller i en tidningsnotis.

Utbetalning av kontantvinster

Alla uttagsalternativ kan användas för att ta ut pengar från spelkontot. Stora vinster betalas ut genom överföring till bankkonto, en sådan transaktion tar vanligen några dagar. Ett snabbare sätt är att få vinsterna utbetalda genom elektroniska betalningslösningar som Skrill (f.d. Moneybookers) dit vinsterna kan skickas så fort de godkänts.

Lästips

Wizardofodds: Teoretiska fördelar i bingospel

About.com: Sannolikhet att vinna på lotto

Publicerad i Okategoriserade