Villkor

Tänk på att;

Spel om pengar är underhållning, i längden är det mest sannolikt förlora insatserna.

Vi accepterar inte något ansvar för eventuella förluster på grund av våra råd. Trots våra råd får en spelare i slutändan räkna med att förlora då det inte finns några metoder eller system för att eliminera husets fördel. Vi kan bara ge dig råd om kända metoder som används av proffs för att minimera dina förluster.

Korrekt information

Vi har vidtagit alla rimliga åtgärder för att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt (vid tiden för uppdatering). Bingo Sverige genom hemsidan www.Bingoon.se garanterar inte att informationen vid varje enskilt tillfälle är korrekt och accepterar inte något ansvar för eventuella förluster.

Omfattning

Råd om bingospel och online casino som visas på denna webbplats kommer inte att representera alla vid varje givet tillfälle existerande spelsajter öppna för svenska spelare. Det bygger på våra egna personliga erfarenheter och de tips vi får av våra läsare.

Informationen på denna webbplats är särskilt riktade till spelare i Skandinavien.

Uppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera våra regler och villkor utan förvarning. Granska detta avsnitt om du planerar att agera på den information som lämnats på denna webbplats och som binds till dessa villkor.

Copyright

Upphovsrätten på allt innehåll som finns på denna webbplats både text och bilder tillhör Bingo Sverige. Ingen del får återges utan vårt uttryckliga medgivande.

Åtepublicering av artiklar

Du får gärna kontakta oss om du vill återpublicera artiklar som du läst på vår hemsida. Vi ser gärna att du refererar till oss med en länk till vår hemsida. Kontakta oss innan du lånar material från sajten.