Villkor

Se även – integritetspolicy

§1 Integritet och personuppgifter

Bingoon.se erbjuder inte egna spel. Det går inte att öppna ett konto för spel om pengar och vi lagrar inga personuppgifter på hemsidan. Vår webbplats är enbart som jämförelsesajt för onlinebaserade spelupplevelser. Bingoon.se är oberoende och fristående från de spelsajter vi recenserar och rekommenderar men får marknadsföringsersättning från de spelbolag som syns på webbplatsen.

§2 Ansvar

Bingoon.se är en oberoende och fristående sida som jämför spelsidor på nätet och kan därför inte hållas ansvarar för eventuella konflikter mellan speloperatör och kund. Bingoon.se kan inte i något sammanhang ersätta besökare för förluster orsakade av felskrivningar, felaktiga uppgifter eller annan information på webbplatsen.

Bingoon.se ansvarar inte för avtal, skador eller andra konflikter som kan uppkomma mellan speloperatör och våra besökare. Ersättning kan aldrig krävas av Bingoon.se och vi kan aldrig bli part i eventuella tvistemål.

Bingoon.se försöker tillse att men kan inte garantera att den information som publicera på hemsidan är korrekt. För att läsa de allmänna villkoren som gäller för respektive speloperatör vänligen besök deras hemsidor.

Vi på bingoon.se rekommenderar inte att privatpersoner med dålig ekonomi spelar om pengar för att försöka förbättra sin situation. Vid spel om pengar rekommenderar vi att våra besökare att vara uppmärksamma på risken för spelberoende och sätta en spelbudget. Den enskilde har alltid det yttersta ansvaret för sitt handlande och måste vara medveten om den risk för förlust av pengar som finns med hasardspel.

§3 Ansvarsfriskrivning

Bingoon.se är inte ansvarig för eventuella förluster på grund av våra råd. En hasardspelare måste vara medveten om att de i de allra flesta fall kommer att förlora pengar då det inte finns några metoder eller system för att eliminera spelarrangörens övertag. Vi kan bara ge dig råd om kända metoder som används av proffs för att minimera dina förluster.

§4 Reservation för fel

Vi har vidtagit alla rimliga åtgärder för att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt (vid tiden för uppdatering). Bingo Sverige genom hemsidan www.Bingoon.se garanterar inte att informationen vid varje enskilt tillfälle är korrekt och accepterar inte något ansvar för eventuella förluster.

§5 Vår information

Råd om bingospel och online casino som visas på denna webbplats kommer inte att representera alla vid varje givet tillfälle existerande spelsajter öppna för svenska spelare. Det bygger på våra egna personliga erfarenheter och de tips vi får av våra läsare.

Informationen på denna webbplats är särskilt riktade till spelare i Skandinavien.

§6 Uppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera våra regler och villkor utan förvarning. Granska detta avsnitt om du planerar att agera på den information som lämnats på denna webbplats och som binds till dessa villkor.

§7 Copyright

Upphovsrätten på allt innehåll som finns på denna webbplats både text och bilder tillhör Bingo Sverige. Ingen del får återges utan vårt uttryckliga medgivande.

§8 Återpublicering av text och bild

Du får gärna kontakta oss om du vill återpublicera text och bild som du hittat på vår hemsida. Vi ser gärna att du refererar till oss med en länk till vår hemsida. Kontakta oss innan du lånar material från sajten.

Mer information finns i vårt policydokument