Tips för bingo på nätet

25 mars 2023
Casino & Bingo Joker

Bingo är förvisso inte ett särskilt svårt spel men på nätet finns det både en del saker som skiljer sig från den vanliga hallbingon så det är bäst att vara förberedd. Om du bestämt dig för att spela bingo online med riktiga pengar för första gången är det bra att ha lite kött på benen.

Bingo på nätet innebär fler vinstchanser, sidospel, bingo bonus och jackpott. För att få ut mesta möjliga och maximera möjligheten att vinna pengar på spel på kommer här några tips för att göra ditt bingospel mer lönsamt.

Tips för bingo på nätet

Tips för att vinna på bingo

1) Läs reglerna först. Detta är det första råd du bör använda dig av eftersom du måste veta exakt vad som gäller för att inte missa vinstchanser.

2) Undvik fullsatta bingorum. Det kan tyckas självklart men är så lätt att glömma bort; När det finns många spelare i ett rum har du lägre sannolikhet att vinna. Det gäller att hitta ett rum med en progressiv bingo jackpott som byggts upp av många spelare och spela i det rummet när det är så få som möjligt på plats. Det är en av de få till buds stående verksamma metoder för att på riktigt förbättra oddsen till vinst. Det gäller alltså att spela på tider när inga andra spelar och undvika när bingosajterna har som mest besökare vilket vanligen är mellan 20.00 och 22.00.

3) Se till att välja rätt bingokort. Ofta får du välja kort själv och då gäller det att välja kort med bra blandning av nummer. Läs mer om det och hur du kan vinna på bingo i artikelarkivet hos Bingoon.se.

5) Välj att köpa brickor i det mellersta prisintervallet. Billiga bingobrickor kan kosta så lite som 10 öre men de kommer garanterat inte att generera några större jackpottar. Å andra sidan, spel som är dyra har större jackpots, men de kan bli dyra och därmed olönsamma i längden. Det måste till en balans mellan priset för brickorna, chansen att få full bricka och storleken på jackpotten. En professionell bingospelare går alltid in för att få bäst valuta och avkastning på insatserna.

6) Ta dig inte vatten över huvudet. Den som är ny i gamet kan lätt bli exalterad, förlora fattningen och köpa alldeles för många bingobrickor på en och samma gång. När du börjar spela bingo med riktiga pengar eller om du precis blivit medlem i en ny bingoklubb är det bäst att börja med en till tre brickor per runda för att få den rätta känslan och komma in i spelrytmen. Alla bingosajter är olika och tempot och därmed möjligheten att hänga med i utropen är inte samma överallt.

7) Köp tillräckligt med brickor för att ha en rimlig chans att vinna men inte så många att du inte hinner med att registrera vad som händer. En bra spelare ser till att hålla koll på alla brickor och hinner med alla utropen utan att bli stressad. Vid spel på bingo på nätet är ett bekvämare alternativ att markera alternativet för automatisk brickhantering så kallad auto-daub funktion. Denna service finns tillgänglig på alla de bingowebbplatser som vi har valt att rekommendera.

8) Även om det är kul att träffa nya kompisar är det som nybörjare bäst att inte låta sig bli alltför distraherad av chatt funktionen, sidospel och allt annat som försiggår runt omkring själva utropen. När du fått kläm på att spela bingo online för riktiga pengar är det dags att ta nästa steg och även ta del av den sociala samvaron med andra medlemmar, interagera med andra spelare och även få nya vänner.

9) Håll koll på dina insättningar och försök så långt som möjligt att hantera din bingo bankrulle.

10) Ha kul
Uttag av vinster

Tips för att ta ut vinster

Eftersom du satsar dina surt förvärvade pengar när du spelar och har i baktanken att kamma hem en vinst som går att ta ut och göra något kul för är det väldigt viktigt att se till att använda rätt insättningsmetoder.

De bra svenska bingosajter som finns på vår sida erbjuder ett brett utbud av insättnings- och uttagsalternativ nätspel vilket gör det lätt att ta ut vinsten från kontot. Här är några av de tillgängliga betalningsmetoder som finns att välja på.

  • Insättning med betal- eller kreditkort är den betalningsmetod som flest svenska bingospelare använder sig av när de gör insättningar till spelkontot. Med betalkort kan du göra en insättning i mer än en valuta. Innan du använder ditt kort för att göra betalningar på nätet se till att de endast kan användas med hjälp av en extra kod så att ingen obehörig kan använda kortet.
  • E-plånböcker – lägger till ytterligare lager av säkerhet för din transaktion. Elektroniska plånböcker som Paypal, Skrill och Neteller agerar som tredje part och håller dina kreditkortsuppgifter hemliga.
  • Förbetalda kuponger och koder kan vara ett alternativ till bankkort. Anonymitet garanteras när du väljer denna insättningsmetod eftersom du först laddar ett Paysafecard eller Ukash kort med pengar och sedan använder det för att fylla på bingokontot.
  • Direkt banköverföring – detta är också ett vanligt insättningsalternativ som erbjuder en rad fördelar. Överföring direkt från bankkonto föredras av bingoproffs och storspelare. Du kan utföra transaktionerna online behöver inte lämna ut några bankuppgifter till spelsajten.
  • De flesta insättningsalternativ fungerar även med mobilen. Överföring från bankkonto kräver för det mesta ett mobilt BankID som kan installeras gratis på några minuter. Att spela bingo på mobilen har blivit en trend och det går idag att göra samma transaktioner som det tidigare krävdes en stationär dator för online.

Sammanfattning

Det är viktigt att välja rätt bingosajt där du kan spela bingo på nätet för pengar med goda chanser till vinst och dessutom vara garanterad snabb utbetalning av vinster. Det huvudsakliga målet är att ha roligt samtidigt som de kan ta ut dina vinster. Alltså, leta efter en webbplats som erbjuder det spel du föredrar och som har en bra uttagsmetod för att ta hem vinster.

Studera recensioner av de sajter som har de mest säkra sätten att ta tillbaka pengar och som inte har någon gräns för det högsta belopp du kan ta ut. Välj en uttagsmetod som är snabb och effektiv. Studera tipsen för att vinna mer på bingo på nätet och välj en sajt med en bra betalningsmetod. Med dessa förberedelser har du gjort grundarbetet för ett lyckat besök hos din favoritbingosajt.

bingo.org: bingo tips